Ogledala

ogledaloOgledala su neizostavni dio našeg prostora i koriste se već stoljećima. Danas je izrada daleko osuvremenjena čime su ogledala i savršenija. Dekoracija ogledala se izrađuje brušenjem ili pijeskarenjem te je moguće dobiti željeni motiv slova, simbola i dekorativnih rubova s pravilnim ili nepravilnim oblicima. Uobičajna debljina zrcala je 4mm do 6mm za veće površine.

U našoj ponudi ogledala možete naći:

  • Standardna ogledala(obrađena, neobrađena)
  • konveksna ogledala koja se koriste najčešće u prometu i poslovnim interijerima.

konveksno ogledalo za trgovineU interijerima često se postavljaju u trgovinama, buticima, kafićima i sl. Izrazito su praktična jer pružaju izvanrednu preglednost na mjestima koja nisu vidljiva sa npr. prodavačkog pulta, blagajne, šanka itd. Stavljaju se u tanke srebrne, zlatne, crne ili druge okvire obično ovješeni na strop.

konveksno ogledalo u prometuKoriste se na problematičnim mjestima u prometu, na raskrižjima sa kojih nije omogućen pregled prometa zbog određenih prepreka. Tada se pod određenim kutovima montiraju zrcala koja su izbočena (konveksna) i nalaze se u lako uočljivim crveno-bijelim okvirima. Pomoću njih se povećava sigurnost u prometu i smanjuje broj prometnih nezgoda.
Ove proizvode nudimo u okruglom i pravokutnom obliku.